fbpx

Média és Reklám

Ezen az oldalon mindent megtalálsz, legyen szó üzleti és lifestyle stílusról, egy nagyvállalat marketing célú online és offline felületeiről, social média tartalomról, vagy egy kisvállalkozás personal brandjéről. A XXI. század intenzív virtuális terében naprakész vizuális tartalmakkal kell megmutatni, hogy az adott cég, vagy személy milyen termékeket és szolgáltatásokat tud ajánlani. A hiteles és őszinte fotó az egyik legfontosabb eszköze a profi marketingnek, vagy a saját imidzsünk építésének. 

Mit nyújtok?

Egyéni konzultáció

Online, vagy személyes konzultáció keretében átbeszéljük a célokat, az elképzeléseket, így biztosan nem kommersz fotók fognak készülni.

Web

A felhasználás céjától függően a fotót az általd kért méretben és formátumban adom át.

Facebook

A Facebook oldalad borítóképe, a heti tartalmak és a profilkép is külön szabvány szerint lesz méretezve, hogy kompatibilis legyen.

Instagram

Instagram tartalmaknak megfelelő hangulatú fotókat fogok javasolni, hogy ott is megtaláld a közönséged, naprakész tartalmakhoz friss fotók.

Linkedin

Egyéni konzultáció keretében átbeszéljük, hogy milyen típusú fotókat szeretnél, valamint javaslatot teszek arra is, hogy a szakmai fórumokon, mint a Linkedin milyen stílusok a legnépszerűbbek.

Nyomtatás

Múzeumi minőségi nyomatokat elkészítésére is lehetőség van a Pigmenta Art Print Lab jóvoltából.

Minőségi fotónyomatok

A Pigmenta Art Print Lab nyomtatási technológiája
biztosítja, hogy a Giclée művészi nyomatok egy mezőnyben
szerepelhessenek a hagyományos grafikai technikákkal. A kért méretben, darabszámban és hordozón kerül kiszállításra. 

Kérj személyre szabott részletes árajánlatot!

24 órán belül válaszolok a megkeresésedre