fbpx

Portré fotózás

A Te történeted

Magánszemélyeknek és Szabadúszó Vállalkozóknak

 

Üdvözöllek

A Kamera mögött

Üdvözöllek, Horváth Katalin fotográfus vagyok

Portré-, reklám és dokumentarista fotográfusként dolgozom. A fő célom, hogy egyedi és személyre szóló képeket készítsek mindenki számára, legyen szó egyéni, magán, vagy éppen üzleti fotózásról. Az elmúlt években számos magánszemély, vállalkozás, vagy éppen  TV és művészeti produkció részére készítettem fotókat. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem, 2022-ben pedig a Capa-nagydíj ösztöndíjasa voltam.

Szeretem az egyéni történeteket, az egyedi hangokat. Legyen ez most a Te történeted, mit szólsz?

werk fotó

Ajánlatok

Fotós Csomagok

KÉRDEZZ, válaszolok

GYIK

A portré fotózásra lehet vinni mást is?

Természetesen lehet páros fotózás, vagy anya-lánya fotózás, vagy komplett családi fotózás is! De érkezhetsz barátokkal is! A 60 perc alatt annyi képet készítünk, amennyi belefér. Minden esetben előre tudunk egyeztetni, hogy hány fő fog érkezni, ez főképp stúdiófotózás esetén fontos előre tudni.

A stúdió bérlés és sminkes díja benne van az árban?

Nem, az ár nem tartalmazza. A stúdió bérlés díja átlagosan 8-12 ezer ft/óra között mozog, a sminkes díja pedig szintén hasonló áron kalkulálható. Több stúdió esetében lehetőség van a helyszínen is kérni sminket a fotózás előtt, ez a legegyszerűbb megoldás, de én is tudok neked ajánlani neked megfelelő szakembereket.

Mit jelent a Vállalkozói Csomag?

A vállalkozói csomagot azoknak a szabadúszó, akár most induló vállalkozóknak, vagy akár több fős cégeknek ajánlom, akik szeretnének profi és minőségi fotóanyaggal kiállni a nagyközönség elé. Egyéni stílusodra szabjuk, az üzleti céloknak megfelelően. Ezek lehetnek honlap fotók és lehetnek Lifestyle fotók akár a Facebook és Instagram felületre.

A stúdiófotózás hol van helyileg?

Budapesten több stúdióban is szoktam fotózni, így több különböző helyszínt is tudok ajánlani, így garantáltan az egyéni stílusnak és célnak megfelelő hangulatú fotók készülhetnek. A stúdiók esetében azt választjuk ki, amely neked/nektek a legjobban tetszik, majd egy közösen egyeztett időpontot előre le is foglalunk.

Mit jelent a szabadtéri fotózás?

A szabadtéri fotózás esetén is több helyszínt tudok javasolni, ahol sokkal kötetlenebbül tudunk remek pillanatképeket készíteni. Ez lehet egy urbánus környezet a városban, vagy egy zöldebb, természetközelil helyszín. Családi fotózás esetében remek választás lehet akár a saját otthonotok is. Minden esetben közösen választjuk ki a legoptimálisabb és legizgalmasabb helyszínt.

Hány darab fotót kapok meg?

A fotók darabszáma mindig a fotózás időtartamától, típusától és a résztvevők számától függ. Alapvetően nem szoktam limitálni a darabszámot, minden esetben bőségesen válogatok. Egy fő esetén kb 15-25 db fotó kerül átadásra egy órás fotózás esetén, egy üzleti fotózás során ez lehet sokkal több is, hiszen több fajta fotó készül, akár több helyszínen. Minden esetben előzetesen kapsz egy kalkulációt, hogy hány darab fotót fogsz kézhez kapni.

Kapcsolat

Ez lesz a Te történeted! Írj nekem!

2 + 12 =